Programmet som gör det värt att betala varenda krona i radio- och tv-avgiften

25 Mar, 2018 at 17:18 | Posted in Varia | 3 Comments

radioI dessa tider, när ljudrummet dränks i den kommersiella radions tyckmyckentrutade ordbajseri och fullständigt intetsägande pubertalflamsande tjafs, har man nästan gett upp.

Men det finns ljus i mörkret.

I programmet Text och musik med Eric Schüldt — som sänds på söndagsförmiddagarna i P2 mellan klockan 11 och 12 — kan man lyssna på seriös musik och en programledare som har något att säga och inte bara låter foderluckan glappa. En lisa för själen.

I dagens program kunde man bland annat höra detta oändligt vackra stycke musik

Tack Eric för ett fantastiskt program som bara det är värt varenda krona som läggs på radio- och tv-avgiften!

3 Comments

  1. Jo Shuldts program är ju en vacker saga. Lyssnar varje gång. Och så roligt också att han blandar också. Inte bara vackra sköna sånger ifrån den klassiska boken.utan fina sånger från jazz och blues,heder där! Som det här tex. Beste, Jan https://www.youtube.com/watch?v=LAbRhKy4Clc

    • Ja, tror vi alla behöver lite mystik, sagor och riktig musik i våra liv. Inte minst vi akademiker och intellektuella som oftast tänker med ‘mer strama tyglar.’ 🙂

      • Så sant så sant,vi är ju inte några “Akademiska Bokhållare”, vare sig du eller jag 🙂 !Hoppas jag!! Gud hjälpe! Och sådana där har vi ju mött i gross, tyvärr! “Fachenidioten” som det säger nere där på Plattdeutsch!!


Sorry, the comment form is closed at this time.

Blog at WordPress.com.
Entries and Comments feeds.