Yours truly i radiodebatt om Margaret Thatcher och Annie Lööf i morgon

26 Sep, 2011 at 13:42 | Posted in Politics & Society | 3 Comments

Yours truly debatterar i morgon kl 08:15 i P1-MORGON mot Mattias Svensson, redaktör för nyliberala magasinet Neo, om Margaret Thatcher och varför vissa svenska politiker är så fascinerade av denna järnlady.

3 Comments

 1. Hej Lars
  Bra insats! Är det verkligen sant att ekonomin tog fart under thatchers andra mandatperiod och vad berodde den på i så fall

  mvh
  Lasse

 2. Tack för det glada tillropet!
  Tyckte intervjuerna med våra folkvalda var rätt talande. Inte minst när Stureplanscenterns egen Fredrick Federley försökte göra järnladyn till feminist. Patetiskt – bl a med tanke på att tanten utnämnde EN kvinna till minister under de elva år hon satt vid makten. Ska det sätta ribban för våra politiker tror jag kvinnor i det här landet ska betacka sig för både Thatcher och hennes unket devota hyllare bland nyliberala moderater och centerpartister!

 3. Bra insats i radion 27/9. Du visade på ett tydligt sätt att nyliberalerna bara vill diskutera delar av sina “idolers” göranden och ståndpunkter. Det visar att även nyliberaler precis som andra dogmatiska fundamentalister gärna vill odla sina myter oemotsagda, vare sig det handlar om obevisade teorier eller personer. Detta märktes ju även vid reaktionerna på SNS-rapporten.


Sorry, the comment form is closed at this time.

Blog at WordPress.com.
Entries and Comments feeds.